skip to Main Content

Avís
Legal

Com a conseqüència de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, informem que la pàgina web a la que ha tingut accés és propietat de MARGARET PERRUQUERS, amb domicili a la ciutat de Granollers, al carrer Travesseres, 17, amb NIF 77252173A. Per qualsevol consulta o dubte poden posar-se en contacte amb nosaltres a margaretperruquers@gmail.com o al telèfon 93 879 66 88

Condicions d'ús

L’accés a la pàgina web de MARGARET PERRUQUERS és gratuït, i està condicionat a la lectura i acceptació de la totalitat dels preceptes que consten al present avís legal sense cap tipus de reserves, en el cas que no estiguin d’acord amb aquestes li demanem s’abstingui d’utilitzar aquest portal i de fer alguna activitat amb aquest.

Mitjançant la nostra web oferim informació sobre el nostre centre. Aquesta pàgina web es regeix per la normativa espanyola, tant nacionals com estrangers queden sotmesos a aquesta, mentre utilitzin aquesta web.

En qualsevol moment podem modificar la presentació i configuració de la nostra web site i inclòs suprimir-la de la RED, així com els serveis i continguts que oferim, tot això de manera unilateral i sense pre-avís.

DRETS D’AUTOR

Aquesta pàgina web és obra de MARGARET PERRUQUERS, i li pertany en tant aplicació del Texts Refós de la Llei de Propietat Intel•lectual 1/1996. Tots els continguts, textos, dissenys, fotografies i imatges presents en aquesta web són de la nostra propietat o de tercers que han autoritzat el seu ús, i estan protegits pels drets de propietat intel•lectual. L’usuari només tindrà dret a l’ús particular d’aquests i necessita una autorització expressa de MARGARET PERRUQUERS per tal de modificar-los, reproduir-los, distribuir-los i de manera especial comercialitzar-los o fer qualsevol ús de qualsevol dret que pertanyi al seu titular.

En el cas que qualsevol persona consideri que s’estan vulnerant qualsevol norma referent a la propietat intel•lectual i industrial o altres drets, demanem ens ho posin en coneixement per tal de restablir la situació.

CONDICIONS D’ACCÉS

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no fa falta la subscripció prèvia o registre. Tot i així, per la utilització de determinats apartats de la nostra web, és necessari la introducció de determinades dades, en aquests casos estarà perfectament indicat en cada moment els procediments a seguir per dur a terme el corresponent registre.

L’usuari accedeix a la nostra web d’acord a la bona fe, les normes d’ordre públic, a les condicions fixades en aquest avís. L’accés es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que es poguessin causar a tercers o a la nostra organització. L’usuari té prohibit de manera expressa la utilització i la obtenció dels serveis i continguts oferts en aquesta web, mitjançant procediments diferents als estipulats en aquest avís legal, i en el seu cas a les particulars condicions que existissin en determinats serveis.

Degut a la impossibilitat de control en relació a la informació, continguts i serveis que ofereixin altres web a través d’enllaços, comuniquem que MARGARET PERRUQUERS, queda eximida de qualsevol responsabilitat de danys i perjudicis de qualsevol mena que pugui derivar-se de l’ús per part de l’usuari de les pàgines web descrites alienes a la nostra organització. L’existència d’enllaços en web sites aliens als nostres, no implicarà en cap cas l’existència de relacions comercials o mercantils amb el titular de la pàgina web on s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació per part de MARGARET PERRUQUERS, els seus continguts o serveis.

CONFIDENCIALITAT DE LES DADES PERSONALS

MARGARET PERRUQUERS, comunica que amb la finalitat d’oferir serveis li comuniquem que totes les dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i de conformitat a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter Personal i que els nostres fitxers estan legalment inscrits a l’Agència Estatal de Protecció de Dades. MARGARET PERRUQUERS, com a responsable dels fitxers, considera que quan vostè accepta enviar les seves dades personals mitjançant els formularis que conté aquesta pàgina web o bé, mitjançant correu electrònic, ens dóna consentiment exprés de la seva autorització i consentiment pel tractament i incorporació de les dades als nostres fitxers automatitzats que corresponguin, si bé amb caràcter revocable i sense efectes retroactius i accepten les condicions del tractament expressades a continuació.

Quines dades sol•licitem i per quina finalitat

A la nostra pàgina web pot introduir les seves dades mitjançant el formulari i el correu electrònic. MARGARET PERRUQUERS, es reserva el dret a la incorporació de les seves dades als nostres fitxers.

Dret d’accés, rectificació, cancel•lació de les seves dades personals. En qualsevol moment té dret a accedir gratuïtament als nostres fitxers automatitzats per tal de consultar les seves dades, rectificar-les si són incorrectes o s’han modificat i cancel•lar-les si no desitja seguir incorporat a aquests. Té la possibilitat de comunicar-nos el seu dret en els termes establerts a : MARGARET PERRUQUERS, (RESPONSABLE DE PROTECCIO DE DADES). Cessió o comunicació de les seves dades.

MARGARET PERRUQUERS li comunica que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per les finalitats indicades. A través d’aquest procediment vostè ens autoritza a comunicar les dades a les societats del nostre grup, únicament amb la finalitat fixada en aquest avís legal.

Actualització i cancel•lació de les seves dades

Té molta importància per a nosaltres disposar de les seves dades actualitzades, per això és convenient que ens informi dels possibles canvis que es puguin produir envers aquestes. Mentre vostè no ordeni la cancel•lació de les seves dades, considerem que li interessa estar als nostres fitxers, fins que MARGARET PERRUQUERS, ho consideri necessari els conservarà.

Cookies

Aquesta pàgina web no utilitza cookies, ni altres mitjans de captació d’hàbits de navegació dels usuaris.

Garantia de confidencialitat i seguretat dels fitxers automatitzats

MARGARET PERRUQUERS en resposta a la confiança que ens heu dipositat i tenint present la importància en matèria de protecció i confidencialitat que els hi són necessàries a les seves dades personals, els informa que ha adoptat totes les mesures de caire tècnic i organitzaves necessaris per mantenir la seguretat d’aquests tal i com exigeix el Reial Decret 994/1999 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal. Això no obstant, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dins d’internet no són inexpugnables.

MARGARET PERRUQUERS pot modificar les presents polítiques de privacitat per tal de que siguin adaptades a les mesures legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que apareguin, per això s’exigeix la lectura d’aquestes cada vegada que s’accedeixi a la pàgina web.

MARGARET PERRUQUERS, no es fa responsable del tractament que es puguin realitzar de les seves dades personals de les pàgines web a les que pugui accedir mitjançant els diferents links que conté la nostra pàgina web.

RESPONSABILITATS

Posant a la red la nostra pàgina web volem oferir una sèrie de serveis i continguts de qualitat, fent servir la màxima diligència en la prestació dels serveis que oferim i ens els serveis tecnològics utilitzats per tal d’oferir-los. No obstant no responem de la presència de virus o altres elements que puguin perjudicar el sistema informàtic, documents o fitxers de l’usuari.

MARGARET PERRUQUERS no garantitza el correcte funcionament en relació a la continuació de la nostra pàgina web, en la mesura del possible, posarem en coneixement dels usuaris qualsevol interrupció en el servei i restablir-lo en la major rapidesa possible. Tot i així, MARGARET PERRUQUERS queda eximida de tota responsabilitat degut al mal funcionament o interrupcions de la nostra pàgina web.

L’usuari es converteix en l’únic responsable de tots els efectes directes o indirectes que es derivin de l’ús de la pàgina web, també s’inclou, de forma no limitada, el resultat econòmic, tècnic o jurídic, de tal manera l’usuari ha de mantenir indemne a MARGARET PERRUQUERS per qualsevol reclamació derivada directa o indirectament d’aquests fets. Tot el relatiu amb la nostra web, es regeix per les lleis espanyoles. En cas de que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i el contingut d’aquesta pàgina web, totes les parts es sotmeten, amb renúncia expressa de qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals.

COMUNICACIONS COMERCIALS PER MITJÀ DEL CORREU ELECTRÒNIC

En compliment de l’article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic, que prohibeix l’enviament de comunicacions comercials mitjançant correu electrònic que amb anterioritat no hagin estat autoritzades expressament, la conformitat al present avís legal, ens autoritza de manera expressa per tal de remetre-li comunicacions comercials mitjançant correu electrònic, tot i això, si no desitja rebre-les pot sol•licitar-ho a la següent direcció electrònica: margaretperruquers@gmail.com.

Back To Top